31. základní škola
Elišky Krásnohorské 10
323 00 Plzeň

Vyhledávání

Oficiální informační server města Plzně

Přihlášení

Škola online Microsoft Office 365 Přihlášení do aplikace iStravné

Pro budoucí prvňáčky

Seznam pomůcek a potřeb žáka 1. třídy - informace pro rodiče budoucích prvňáčků

Veškeré informace pro rodiče budoucích prvňáčků (zápisy, kontakty, prezentace)

Projekty

Recyklohraní
Ovoce do škol
Evropské strukturální a investiční fondy

Slavnostní otevření města EHMK 2015

Vážení rodiče a žáci 31. ZŠ, pokud chcete oslavit společně s námi otevření města Plzeň 2015 – Evropské hlavní město kultury, přijďte na shromaždiště v lokalitě U Ježíška dne 17. 1. 2015 do 15.30 hodin. V tomto čase se zde řadí průvod, který vychází v 16.05 hodin a doprovází lodě na plavbu Plzní…Každá škola se řadí u své lodě. Na seřadišti se řiďte pokyny pořadatelů.  Kulturní program U Ježíška začíná již od 14.30 hod.

Průvod bude směřovat po Denisově a Anglickém nábřeží, Šafaříkovými sady a Zbrojnickou ulicí až na náměstí Republiky. Z důvodu bezpečnosti účastníků průvodu nebude možné přidat se k průvodu v průběhu trasy!

Po skončení programu na náměstí v cca 18.30 hod. se mohou všichni vrátit na místo k řece na Denisově nábřeží, kde bude děti čekat překvapení…

Bližší informace na: http://www.plzen2015.cz/zahajeni

Ve fotogalerii představujeme naši školní loď. Na její výzdobě se podílela většina žáků školy. Každé dítě z 1. stupně si na loď nalepilo namalovanou papírovou ruku. Všichni žáci školy se podepsali na stuhy, které také zdobí loď společně se světelným řetězem. Děkujeme všem, kteří se podíleli na výzdobě lodi, zvláště učitelům přípravného výboru, kteří celou akci koordinovali.

 

vytisknout stránku
Design by SITMP